Pesta Poker Mediterranean .3K Acara Utama Menamatkan Kemarau untuk Pemenang
toto

Pesta Poker Mediterranean $5.3K Acara Utama Menamatkan Kemarau untuk Pemenang

Siri Luxon Pay 2022 Mediterranean Poker Party (MPP) sedang berlangsung di Togel Singapore Hari Ini Cyprus Utara. Acara Utama $5,300 baru sahaja selesai hujung minggu ini, menamatkan kemarau kejuaraan untuk pemenang akhirnya, Hannes Jeschka.

Hotel Merit Royal Diamond
The Merit Royal Diamond Hotel di Cyprus pada waktu senja. Tempat ini menganjurkan Jelajah Poker Mediterranean 2022, yang baru sahaja menyelesaikan Acara Utamanya. (Imej: Parti Poker Mediterranean)
MPP di Hotel Merit Royal Diamond bermula pada 19 Ogos dan berlangsung hingga 19 September, dengan beberapa acara sudah ada. Acara Utama menarik 1,032, termasuk nama besar seperti Phil Ivey dan Nadar Kakhmazov.

Walaupun Ivey mahupun Kakhmazov, kedua-dua pemenang gelang WSOP, tidak berjaya ke meja akhir. Ketika mereka menonton dari landasan kereta api, kad mula jatuh kepada Jeschka, yang menghalang pemain Rusia Arsenii Karmatckii daripada mengambil acara kedua dalam siri itu.

Acara Utama membawa pemain dari mana-mana – Gabriel Akiki dari Lubnan, Juan Jose Membreno Orellana dari Panama, Jamie Harvey dari AS. Perjalanan itu berbaloi untuk ketiga-tiga mereka dan yang lain, yang membawa pulang sekeping jaminan lebih $5 juta.

Satu Hal Ehwal Antarabangsa
Apabila meja akhir ditetapkan, ia adalah permainan sesiapa sahaja. Jeschka telah meletakkan dirinya di tempat yang baik, setelah mengawal meja ketika hari terakhir bermula. Bagaimanapun, apabila sembilan pemain terakhir merebut tempat duduk, dia bukan lagi pilihan untuk menang.

Itu berubah apabila permainan berlangsung. Akiki pergi pada yang kelapan, dan keadaan mula kelihatan. Walaupun dia terus menaiki pagar, Jeschka mula melihat garisan penamat.

Selepas beberapa lagi penyingkiran, jadual turun kepada tiga. Jeschka, Karmatikcii, dan Steven Warburton dari Britain berjuang untuk hadiah utama. Apabila Warburton merenung poket Aces, dia mungkin merasakan permainan itu ada di dalam beg.

Lady Luck, sentiasa wanita yang berubah-ubah dalam poker, mempunyai idea yang berbeza. Jeschka mengalirkan dua pasang, menghalang Aces lawannya. Dengan itu, pemenang akhirnya berganda dan menetapkan pentas untuk kemenangan akhirnya.

Pada ketika ini, tiga finalis memutuskan untuk membelah periuk. Warburton akan Data Sydney menuntut ketiga dan $534,000, dan Karmatckii, yang telah menurunkan $2,200 MPP Warm Up untuk $310,000, memperoleh $471,000. Jeschka memenangi gelaran dan hadiah utama $542,000.

Lama Datang
Walaupun beberapa larian yang mendalam dalam kerjaya pokernya, Jeschka menunggu lebih daripada dua tahun untuk mendapat tempat pertama, menurut Hendon Mob. Yang terakhir datang pada Januari 2020 apabila dia memenangi Kejohanan Poker Terbuka Scandinavia Musim Sejuk 2020 di Rozvadov dengan harga $12,414.

Ini hanya menakjubkan. Ini adalah meja terakhir terbesar saya. Ia adalah kemenangan terbesar saya. Dan ia adalah kejohanan yang berprestij. Menakjubkan. Ia hanya luar biasa. Saya tak tahu nak rasa macam mana. Saya sangat tidak sabar untuk mengambil gambar pemenang bersama rakan-rakan saya ,” kata Jeschka.

Wang tunai terbesar Jeschka setakat ini adalah daripada tempat kelima pada acara $600 NLHE di Wynn Summer Classic di Las Vegas setahun yang lalu. Untuk itu, dia mengambil $44,340. Penamat terbaiknya tahun ini ialah tempat kelapan di Merit Poker Western 2022 di Kyrenia, Cyprus, pada bulan Januari.

$10,400 High Roller Hampir Siap
Roller Tinggi MPP bernilai $10,400 sedang mengira detik kepada pemenang. Acara tiket besar itu menarik 149 penyertaan, termasuk Stephen Chidwick, Tony G, Steve O’Dwyer dan banyak lagi.

O’Dwyer sudah pun mencecah rel, menduduki tempat ke-14 dengan harga HK Prize $25,000. Walau bagaimanapun, yang lain, bersama Kahle Burns, Andrea Ricci, Danny Tang, dan Alex Peffly, meneruskan.

Kini kepada hanya enam pemain itu, mereka akan kembali berjuang untuk kejuaraan. Tang mempunyai kelebihan 2:1 berbanding Ricci untuk memegang tempat teratas pada masa ini. Dia dan finalis lain boleh pulang dengan kemenangan $305,000.