Seattle Seahawks Mengekalkan NFC West Lead Dengan Prestasi Pejal
toto

Seattle Seahawks Mengekalkan NFC West Lead Dengan Prestasi Pejal

Terdapat banyak kejutan dalam NFL pada hari Ahad, termasuk permainan di mana Carolina Panthers melancarkan dua peluang mudah untuk menumbangkan Atlanta Falcons. Di tempat lain dalam liga, pasang surut berubah apabila corak mula muncul.

Seattle Seahawks
Pemain Seattle Seahawks meraikan sentuhan semasa perlawanan mereka Keluaran SGP Hari ini  menentang New York Giants. Seahawks dengan cekap menumbangkan Giants untuk mengekalkan pendahulu di NFC Barat. (Imej: Getty Images)
Seattle Seahawks (5-3) kini telah meraih tiga kemenangan berturut-turut selepas menewaskan New York Giants 27-13. New York (6-2) meninggalkan serangan mereka di tempat sendiri, walaupun pertahanan menghalang apa yang boleh menjadi malapetaka.

Sementara itu, lebih seribu batu jauhnya, New Orleans Saints (3-5) melakukan perkara yang tidak dapat difikirkan. Menghabiskan hari di Las Vegas, mereka menutup Raiders 24-0 (2-5) dalam permainan yang QB pasukan hanya boleh menggambarkan sebagai “memalukan.”

Seattle Selesaikan Di Rumah
Perlawanan Seattle-New York adalah pertarungan sehingga suku keempat. Kemudian, penerima luas Seattle Tyler Lockett menebus dirinya dengan permainan klac. Dia telah membuat beberapa kesilapan rookie, melepaskan hantaran dan meraba-raba bola.

Kesalahan New York bernasib baik dan dapat mengancam Seattle kerana kesilapan. Tetapi ia adalah nasib yang singkat. Berulang kali, Seahawks mengekalkan tekanan pertahanan untuk menghalang Giants daripada membuat sebarang permainan besar.

Rookie Seahawks berlari kembali Kenneth Walker III mempunyai satu lagi persembahan hebat minggu ini. Itu membantu mengimbangi beberapa masalah awal yang dihadapi oleh Lockett dan memastikan Seahawks mengalahkan Giants untuk kekal di atas NFC Barat.

New York telah mengambil empat kemenangan berturut-turut menuju minggu selamat tinggalnya. Kini, mereka telah ketinggalan jauh di belakang Philadelphia Eagles yang tidak pernah kalah di NFC East. Seahawks tahu mereka harus Data Sydney berhenti berlari ke belakang Saquon Barkley, dan mereka melakukannya. Dia tidak boleh mendapatkan lebih daripada 53 ela pada terendah musim sebanyak 20 bawa. Beralih kepada permainan udara tidak membantu, kerana dia hanya mempunyai tiga majlis untuk sembilan ela.

Seattle kini yang pertama di Barat dengan lima kemenangan dan tiga kekalahan. San Francisco 49ers, selepas menewaskan Los Angeles Rams, berada di tempat kedua dengan rekod 4-4.

Seahawks, atau sebagai pengadil NFL Jerome Boger suka memanggil mereka, Seattle Mariners, adalah kegemaran dengan buku sukan untuk memenangi permainan. The Giants mula mencari sokongan apabila permainan menghampiri, tetapi ia tidak mencukupi. Seahawks mudah membuat liputan, dan markah jatuh jauh di bawah 45 atas/bawah yang disenaraikan.

Penebusan Dalton
The Saints mendapat nilai wang mereka daripada QB Andy Dalton, yang menyempurnakan 22 daripada 30 hantaran sejauh 229 ela dan dua touchdown. Dia mendapat banyak bantuan, kerana berlari ke belakang Alvin Kamara melepasi halangan 100 ela daripada perebutan untuk permainan ketiga berturut-turut.

Seperti yang dilakukannya, Kamara memungut TD daripada tangkapan 36 dan 16 ela. Dia menambah letupan tiga ela ke zon akhir untuk satu lagi markah tergesa-gesa. Anehnya, dia tidak menjaringkan satu pun gol sehingga berdepan Las Vegas.

Pertahanan Saints tidak melakukan sebarang tumbukan. Ia meletakkan tiga guni pada QB Derek Carr dan menekannya untuk melontar pemintasan. Pertahanan Togel HKG juga berulang kali mengekalkannya kepada tiga dan keluar yang berakhir dengan dia meletakkan hanya 101 ela.

Raiders adalah pilihan untuk menang, tetapi, sebaliknya, mereka melepak di bilik persalinan dan, dengan semangat, tidak pernah sampai ke padang. Permainan ini mempunyai over/under yang agak tinggi, sekitar 49, memandangkan perjalanan musim ini. Jumlahnya hanya kira-kira separuh daripada itu, sekali lagi menunjukkan bahawa NFL sentiasa penuh dengan kejutan.